Livrare

Oriunde pe teritoriul Romaniei este gratuit la orice comanda mai mare de 200 de lei in limita a 4 KG, la fiecare kilogram i plus va fi taxata.

  • Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Modalitati de livrare si taxe de transport la HIPERTIN.RO

FARA CONFIRMARE TELEFONICA HIPERTIN.RO NU EXPEDIAZA COLETE!!!
(Dupa inregistrarea comenzii un membru al echipei HIPERTIN.RO va contacteaza si va comunica taxele exacte in legatura cu transport, si toate informatiile legate de livrarea coletului)

Costul transportului depinde de greutatea coletului si de suma rambursata.

Transport: NUMAI prin GLS Curier.

La HIPERTIN.RO nu exista comanda minima.
Regula comenzilor fiind numai una: 
La comenzile sub 200 de lei (in valoare totala) CLIENTUL PLATESTE TRANSPORTUL (clientul poate decide cum doreste expedierea coletului; cand este contactat pentru confirmare telefonica; operatorul va comunica toate informatiile necesare in legatura cu modalitatile disponibile de transport si taxele lor pentru locatia clientului - -.)

*La comenzile de peste 200 de lei ( in valoare totala si pana la 6kg-e ) HIPERTIN.RO plateste transportul. (Transportul fiind un bonus pentru comenzile mai mari de 200 de lei.) (prin curieratul GLS CURIER ). In cazul in care coletul este mai mare de
6kg clientul plateste taxele suplimentare, ( la fiecare kg suplimentar 1lei + TVA ).

Transportul gratuit nu se aplica la comenzile de peste 200 de lei impreuna cu alte promotii in care acest lucru este clarificat, de exemplu Black Friday. De Black Friday transportul este de 16 lei pana la 9.99kg-e! Promotiile nu se pot cumula numai daca acesta este clarificat.

*In cazul comenzilor(coletelor) care depasesc greutatea de 25 kg si nu pot fi manevrate de o singura persoana, HIPERTIN.RO nu plateste transportul si nu intra in responsabilitatea curierului transportul pana la usa clientului. 
*DACA CLIENTUL DORESTE SA FIE EXPEDIAT COLETUL CU O ALTA FIRMA DE CURIERAT CU CARE NU COLABORAM, ( HIPERTIN.RO colaboreaza NUMAI CU GLS ROMANIA ) ATUNCI CLIENTUL PLATESTE TOATE TAXELE AFERENTE TRANSPORTULUI SI RAMBURSULUI.

*

Termen de livrare
Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa.
Termenul de livrare obisnuit se incadreaza intre 1 si 4 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In cazul in care produsul respectiv devine temporar indisponibil, operatorul va va informa despre acest lucru in momentul confirmarii telefonice a comenzii. In aceasta situatie operatorul va va comunica noul termen de livrare. Aveti optiunea de a alege intre a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.
Pentru livrarea prin curier rapid, de obicei a doua zi lucratoare veti primi pachetul la adresa specificata. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare.

Daca coletul deja expediat revine la sediul firmei fiindca nu a fost preluat de client, sau a fost refuzat la comanda urmatoare clientul va trebui sa plateasca transportul si la coletul nelivrat ( dus / intors ).