SUB MENTENANTA!

Bine ati venit pe site-ul HIPERTIN.RO

HIPERTIN.RO furnizeaza produse, servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii.

Daca acceptati sa utilizati site-ul HIPERTIN.RO, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.

Va rugam, cititi cu atentie continutul acestei sectiuni.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR:

HIPERTIN.RO  respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Salonshop.ro are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: livrarea produselor comandate online si marketing direct. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata ( persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, societati bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor* printr-o cerere scrisa, datata si semnata la
biroul HIPERTIN SHOP SRL, la adresa: JUD.SATU MARE, LOC. CAREI, STR. 1 DECEMBRIE 1918 NR.23

De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. 

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 


Utilizatorul nu va folosi logo-ul HIPERTIN.RO, texte sau grafica proprietare, fara acordul in scris de la HIPERTIN.RO

Termen de livrare

Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa.
Termenul de livrare obisnuit se incadreaza intre 1 si 4 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In cazul in care produsul respectiv devine temporar indisponibil, operatorul va va informa despre acest lucru in momentul confirmarii telefonice a comenzii. In aceasta situatie operatorul va va comunica noul termen de livrare. Aveti optiunea de a alege intre a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.
Pentru livrarea prin curier rapid, de obicei a doua zi lucratoare veti primi pachetul la adresa specificata. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare.

Contul dumneavoastra
Daca folosti site-ul HIPERTIN.RO, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul HIPERTIN.RO.

POLITICA PRETURILOR

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei, includ TVA-ul si sunt supuse modificarilor de curs valutar (EUR / USD). Va rugam cititi sectiunea Livrarea Produselor, pentru detalii privind costurile de transport. 
 
Afisarea produselor in cadrul magazinului online HIPERTIN.RO reprezinta oferta noastra valabila a fi contractata. Acceptarea ofertei se produce in momentul in care clientul isi manifesteaza telefonic vointa de a achizitiona un anumit produs. 
 
Clientul are dreptul de a se razgandi cu privire la achizitionarea produselor comandate insa este de acord cu urmatoarele conditii : 
 
a. In cazul in care clientul se razgandeste inainte de momentul livrarii produsului, atunci acesta nu datoreaza contravaloarea cheltuielilor efectuate de HIPERTIN.RO. Momentul la care se considera ca un client s-a razgandit este cel in care acesta a comunicat telefonic si expres faptul ca nu doreste continuarea procedurii de achizitionare a produselor comandate. 
 
b. In cazul in care clientul se razgandeste (expres sau tacit) dupa momentul livrarii produselor atunci acesta este obligat la plata integrala a costului livrarii, acesta incluzand costul transportului dus-intors, taxele de curierat si taxele de depozit in cazul in care clientul refuza sa raspunda la adresa indicata ca adresa de livrare. 
 
Momentul livrarii produsului este cel in care clientul primeste telefonul de la operatorul nostru in care i se confirma termenul in care va fi efectuata livrarea.

Transport:

Livrare

Oriunde pe teritoriul Romaniei este gratuit la orice comanda mai mare de 200 de lei in limita a 4 KG, la fiecare kilogram i plus va fi taxata.

  • Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Modalitati de livrare si taxe de transport la HIPERTIN.RO

FARA CONFIRMARE TELEFONICA HIPERTIN.RO NU EXPEDIAZA COLETE!!!
(Dupa inregistrarea comenzii un membru al echipei HIPERTIN.RO va contacteaza si va comunica taxele exacte in legatura cu transport, si toate informatiile legate de livrarea coletului)

Costul transportului depinde de greutatea coletului si de suma rambursata.

Transport: NUMAI prin GLS Curier.

La HIPERTIN.RO nu exista comanda minima.
Regula comenzilor fiind numai una: 
La comenzile sub 200 de lei (in valoare totala) CLIENTUL PLATESTE TRANSPORTUL (clientul poate decide cum doreste expedierea coletului; cand este contactat pentru confirmare telefonica; operatorul va comunica toate informatiile necesare in legatura cu modalitatile disponibile de transport si taxele lor pentru locatia clientului - -.)

*La comenzile de peste 200 de lei ( in valoare totala si pana la 6kg-e ) HIPERTIN.RO plateste transportul. (Transportul fiind un bonus pentru comenzile mai mari de 200 de lei.) (prin curieratul GLS CURIER ). In cazul in care coletul este mai mare de
6kg clientul plateste taxele suplimentare, ( la fiecare kg suplimentar 1lei + TVA ).

Transportul gratuit nu se aplica la comenzile de peste 200 de lei impreuna cu alte promotii in care acest lucru este clarificat, de exemplu Black Friday. De Black Friday transportul este de 16 lei pana la 9.99kg-e! Promotiile nu se pot cumula numai daca acesta este clarificat.

*In cazul comenzilor(coletelor) care depasesc greutatea de 25 kg si nu pot fi manevrate de o singura persoana, HIPERTIN.RO nu plateste transportul si nu intra in responsabilitatea curierului transportul pana la usa clientului. 
*DACA CLIENTUL DORESTE SA FIE EXPEDIAT COLETUL CU O ALTA FIRMA DE CURIERAT CU CARE NU COLABORAM, ( HIPERTIN.RO colaboreaza NUMAI CU GLS ROMANIA ) ATUNCI CLIENTUL PLATESTE TOATE TAXELE AFERENTE TRANSPORTULUI SI RAMBURSULUI.

*

Termen de livrare
Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa.
Termenul de livrare obisnuit se incadreaza intre 1 si 4 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In cazul in care produsul respectiv devine temporar indisponibil, operatorul va va informa despre acest lucru in momentul confirmarii telefonice a comenzii. In aceasta situatie operatorul va va comunica noul termen de livrare. Aveti optiunea de a alege intre a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.
Pentru livrarea prin curier rapid, de obicei a doua zi lucratoare veti primi pachetul la adresa specificata. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare.

Daca coletul deja expediat revine la sediul firmei fiindca nu a fost preluat de client, sau a fost refuzat la comanda urmatoare clientul va trebui sa plateasca transportul si la coletul nelivrat ( dus / intors ).

DESCRIEREA FIRMEI

HIPERTIN.RO este proprietatea HIPERTIN SHOP SRL
Nr.ord.Reg.Com./An J30/947/2016     C.I.F. 36695278 
Sediul: Jud. Satu Mare, Loc. Carei, str. 1 Decembrie 1918 nr.26 )