SUB MENTENANTA!

Bine ati venit pe site-ul HIPERTIN.RO

HIPERTIN.RO furnizeaza produse, servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii.

Daca acceptati sa utilizati site-ul HIPERTIN.RO, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.

Va rugam, cititi cu atentie continutul acestei sectiuni.

Modalitati de livrare si taxe de transport la SalonShop.ro

FARA CONFIRMARE TELEFONICA SalonShop.ro NU EXPEDIAZA COLETE!!!
(Dupa inregistrarea comenzii un membru al echipei Hipertin.ro va contacteaza si va comunica taxele exacte in legatura cu transport, si toate informatiile legate de livrarea coletului)

Costul transportului depinde de greutatea coletului si de suma rambursata.

Transport: disponibil prin Urgent Cargus /SAMEDAY Curier - depinde de locatia dvs.

La SalonShop.ro nu exista comanda minima.
Regula comenzilor fiind numai una: 
La comenzile sub 300 de lei (in valoare totala) CLIENTUL PLATESTE TRANSPORTUL (clientul poate decide cum doreste expedierea coletului; cand este contactat pentru confirmare telefonica; operatorul va comunica toate informatiile necesare in legatura cu modalitatile disponibile de transport si taxele lor pentru locatia clientului - -.)

*La comenzile de peste 300 de lei ( in valoare totala si sub 10kg-e ) Hipertin.ro plateste transportul. (care poate fi prin: Urgent Cargus / SAMEDAY curier ).
In cazul in care coletul este mai mare de 10kg-e atunci clientul va plati kilogramele suplimentare.

*La comenzile de peste 200 de lei ( in valoare totala si sub 10kg ) SalonShop.ro plateste transportul. (Transportul fiind un bonus pentru comenzile mai mari de 200 de lei.) ( TRANSPORTUL FIIND PRIN: Urgent Cargus / GLS CURIER /SAMEDAY curier  - LA ALEGEREA SALONSHOP.RO ).

In cazul in care coletul este mai mare de 10kg atunci clientul va plati kilogramele suplimentare. Transportul gratuit nu se aplica la comenzile de peste 300 de lei impreuna cu alte promotii in care acest lucru este clarificat, de exemplu Black Friday. De Black Friday transportul va fi notificat pe site de fiecare data pana la 9.99kg-e! Promotiile nu se pot cumula numai daca acesta este clarificat.

*In cazul comenzilor(coletelor) care depasesc greutatea de 25 kg si nu pot fi manevrate de o singura persoana, Hipertin.ro nu plateste transportul si nu intra in responsabilitatea curierului transportul pana la usa clientului. 
*DACA CLIENTUL DORESTE SA FIE EXPEDIAT COLETUL CU O ALTA FIRMA DE CURIERAT CU CARE NU COLABORAM, ( Hipertin.ro colaboreaza cu Urgent Cargus, SAMEDAY CURIER ) ATUNCI CLIENTUL PLATESTE TOATE TAXELE AFERENTE TRANSPORTULUI SI RAMBURSULUI.

Termen de livrare
Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa.
Termenul de livrare obisnuit se incadreaza intre 1 si 4 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In cazul in care produsul respectiv devine temporar indisponibil, operatorul va va informa despre acest lucru in momentul confirmarii telefonice a comenzii. In aceasta situatie operatorul va va comunica noul termen de livrare. Aveti optiunea de a alege intre a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.
Pentru livrarea prin curier rapid, de obicei a doua zi lucratoare veti primi pachetul la adresa specificata. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare.

DESCRIEREA FIRMEI

HIPERTIN.RO este proprietatea HIPERTIN SHOP SRL
Nr.ord.Reg.Com./An J30/947/2016     C.I.F. 36695278 
Sediul: Jud. Satu Mare, Loc. Carei, str. 1 Decembrie 1918 nr.26 )