Lotiune Permanent - 0 - Pentru Par Puternic - 80ml - Hipertin Professional

19,00 RON
.

CREEAZĂ BUCLE DEFINITE ȘI ENERGICE - Datorită unor regeneratori activi, cum ar fi extractul din germeni de grâu, această soluție de permanent acționează ca un balsam. Aceasta păstrează forma părului timp îndelungat și îi conferă în aceași timp un aspect sănătos și natural.

Cantitate

 

 

 

HIPERTIN TOP PERMING STRONG AND HARD TO MANAGE HAIR-0- 80ml-Loțiune permanent 0- pentru păr puternic, greu de ondulat.Datorită unor regeneratori activi, cum ar fi extractul din germeni de grâu, această soluție de permanent acționează ca un balsam. Aceasta păstrează forma părului timp îndelungat și îi conferă în aceași timp un aspect sănătos și natural.

Mod de folosire: spălați părul și uscați cu prosopul.Montați bigudiurile.Aplicați soluția de permanent și lăsați 20 de minute să acționeze. Clătiți cu neutralizatorul Fixity. Conține: acid tioglicolic. Evitați contactul cu ochii! Poate provoca reacții alergice! În cazul contactului cu ochii clătiți imediat cu apă și consultaîi un oftalmolog dacă este cazul.Folosiți mănuși de protecție.Nu lăsați la îndemâna copiilor.

7182