Multivitamin Complex - Fiole
  • Multivitamin Complex - Fiole

Multivitamin Complex - Fiole - Hipertin Professional

12,00 RON
.

Protejează și menține culoarea. Set de trei produse pentru saloane cu o formulă de ingrediente active naturale: floare de lotus, ulei de argan, extract de piersici și semințe de floarea soarelui. 1. Șampon pentru păr vopsit 2. Complex de multivitamine pentru păr vopsit 3. Balsam reparator și intensificator de culoare. Culoarea părului vopsit devine mai durabilă și mai intensă.

Cantitate

 

 

 

HIPERTIN LINECURE MULTIVITAMIN COMPLEX- Fiole multivitamine. Este un complex de multivitamine cu efect antistatic. Este recomandat în special pentru părul vopsit, uscat sau deteriorat. Hrănește în profunzime părul și ajută la refacerea keratinei proprie a firului de păr. Având la bază vitamine și extracte din plante, aceasta ajută la menținerea aspectului sănătos și strălucitor a părului.

Mod de folosire: Deschideți cu grijă fiola. Aplicați o fiolă pe părul proaspăt spalat și uscat cu prosopul. Distribuiți produsul începând de la rădăcini, până pe lungimea părului și vârfuri. Masați ușor, lăsați câteva minute, după care clătiți cu apă din abundență. Pentru rezultate mai bune, se recomandă folosirea produsului odată pe săptămână.

7224