1/00 Negru Intens
  • 1/00 Negru Intens

1/00 Negru - Hipertin Professional

26,00 RON
.

Oferă protecție și strălucire părului.

În primul rând este o vopsea fără amoniac, care este destinată celor care doresc o nuanță proaspătă, deschisă, cu ingrediente active naturale. Împrospătează și evidențiează culoarea naturală a părului. Oferă o rezistență îndelungată.

Volum mic de oxidant. 1,9 % & 4% Raport de amestec 1:2.

Cantitate

 

 

 

HIPERTIN FRESH PEOPLE- VOPSEA DEMIPERMANENTĂ FĂRĂ AMONIAC. Acoperă până la 75% firele albe. Culori luminoase care intensifică nuanța naturală a părului.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE: Amestecați vopseaua demipermanentă Fresh People cu emulsie de 4% sau 1,9% Fresh People în proporție de 1:2. Folosiți mănuși.

PRIMA APLICARE: Aplicați vopseaua uniform pe rădăcini, lungime și vârfuri. Lăsați să acționeze 20 de minute. Timpul de acționare depinde și de porozitatea firului de păr. La sursă de căldură timpul de acționare se scurtează cu 5 minute.

APLICARE PE RĂDĂCINA: aplicați vopseaua pe rădăcina părului și lăsați să acționeze 20 de minute. La sursă de căldură timpul de acționare se scurtează cu 5 minute. Cu 5 minute înainte de spălare emulsionați cu apă pe lungimea părului pentru reîmprospătarea nuanței.

CULORI CREATIVE: puteți amesteca culorile creative din catalog(0/00, 0/11, 0/12) cu celelalte nuanțe pentru a obține culori deosebite.

MODUL DE FOLOSIRE: Vă recomandăm să folosiți nuanța Clear (0/00) în combinație cu 30ml de vopsea Fresh People. În acest caz nu mai este necesar să adăugați emulsie.

Culori luminoase: amestecați între 15 și 20 ml de Clear(0/00) cu nuanțele Fresh People.

Fir de păr poros: adăugați între 15 și 20 ml de Clear(0/00) la amestecul de vopsea ca să preveniți mătuirea suvițelor.

Strălucire intensă: amestecați Clear(0/00) cu emulsia Fresh People în proporție de 1:2. Intensicați sau corectați culorile opuse din cercul de culoare folosind nuanțele 0/11 sau 0/12 amestecat cu emulsia Fresh People în proporție de 1:2.

APLICAREA NUANȚELOR DE 0/11, 012. Înainte să aplicați aceste nuanțe spălați bine părul ca să îndepărtați produsele de styling și impuritățile. Stergeți părul cu prosopul. Timpul de acționare va depinde de structura și calitatea părului. Specialistul trebuie să supravegheze în permanență procesul de colorare, până ce se va obține rezultatul dorit. Este recomandat să fim precauți în zonele unde părul este mai poros. În general corectarea reflexului gălbui se realizează în primele 5 minute după aplicare. Astfel întreg procesul trebuie urmărit în permanentă de un stilist. Nu lăsați produsul mai mult de 15 minute pe păr.

7152