5/00
  • 5/00

5/00 Castaniu Deschis Natural Intens - Hipertin Professional

26,00 RON
.

Hipertin vă oferă o gamă largă de culori cu o posibilitate nelimitată de nuanțe și reflexele. Rezultatele sunt optime pentru orice tip de păr.

Vopseaua permanetă are trei game de culori:

Utopik & Utopik Red: raportul de amestec este de 1:1

Utopik Blond: raportul de amestec este 1:2.

Cantitate

 

 

 

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE 

Vopseaua permanentă UTOPIK se amestecă în proporție de 1:1, de ex. un tub de vopsea 60ml + 60ml oxidant Utopik-ox. Începeți colorarea părului de la rădăcini, aplicând mai întâi vopseaua pe zonele cu cel mai mult păr alb. Dacă se dorește deschiderea nuanței față de cea actuală, se începe colorarea dinspre ceafă. Se lasă vopseaua să acționeze timp de 30 min. Dacă e necesar, emulgați amestecul și pe toată lungimea părului cu 10 minute înaintea spălării cu șampon.

NUANȚELE ROȘII ȘI ARĂMII : pentru obținerea unei culori timpul de actionare recomandat este de 35 min.

NUANȚELE DE BLOND SPECIAL: în cazul nuanțelor de blond foarte deschis, amestecul este întotdeauna în proporție de 1:2 (ex. un tub de vopsea Utopik 60ml + 120ml de oxidant Utopik-ox. Timpul recomandat de acționare este de 45min. Emulgarea cu apă pe lungimi se face în ultimele minute din timpul de acționare, după sfaturile profesioniștilor.

NUANȚE CORECTOARE: acestea sunt culori speciale care neutralizează sau intensifică o anumită culoare. Se utilizează astfel: ALBASTRU-portocaliul, VIOLET- galbenul, CENUȘIU- deschide galbenul. Cantitatea este specificată în tabelul din catalogul de nuanțe. Pentru a intensifica culorile, utilizați cantitatea acestora în funcție de treapta de culoare a nuanței.Gama noastră UTOPIK RED se poate folosi de asemenea ca intensificatoare: 7/44 pentru nuanțe portocalii, 7/66 pentru nuanțe roșii-violet, 7/60 pentru intensificarea nuanțelor roșii și 7/46 pentru nunțele roșu-portocaliu. Dacă folosiți corectori reci pe părul decolorat, reflexul de galben trebuie eliminat prima dată. Cantitatea optimă trebuie măsurată de hairstylist-ul Dvs.

NUANȚE FOARTE ÎNCHISE: este recomadat să folosiți UtopikOx de volum 10 sau 20.

NUANȚE MEDII, DESCHISE SAU FOARTE DESCHISE: în cazul în care firele albe sunt peste 50%, folosiți oxidant de 20 volum; dacă firele albe sunt mai puțin de 50% folosiți oxidant de 30 volum.

CUM SĂ OBȚINEȚI REZULTATE FINALE MAI BUNE?

După colorare este recomandată folosirea șampoanelor Hipertin PH-Acid, Linecure Deep Repair sau Linecure Color, care redau aspectul sănătos și natural a părului. UTOPIK-OX: oxidantul Utopik-Ox are o formulă specială îmbogățită cu extract de semințe din floarea soarelui. Această compoziție specială ajută la menținerea culorii părului, prin capturarea radicalilor liberi și previne pătrunderea acestora în păr și degradarea culorii.

NUANȚE PENTRU PĂR CĂRUNT (./00+) Hiperintin a dezvoltat o gamă de culori special creată pentru părul cărunt cu structura puternică, uscată sau deteriorată. Rezultatul: părul cărunt este acoperit în totalitate, recăpătând aspectul natural și strălucitor.

INFLUENȚA COLORĂRII ASUPRA PĂRULUI: Fiecare păr este diferit, așa că, atunci când aplicați vopseaua pe păr, aceasta pătrunde în pigmentul natural al părului și formează o culoare nouă. Când aplicati vopseau pe păr, oxidantul are un efect de lifting asupra pigmetului natural al părului, care depinde de concentrația oxidantului: rezultatul obținut va fi o culoare și un reflex mai deschis. În consecință efectul de lifting accentuează reflexul de roșu, portocaliu sau galben. Astfel cu cât culoare este mai închisă, cu atât reflexul va fi mai vizibil. Este foarte important să luați în considerare aceste informații, în cazul culorilor reci și calde. Efectul însă va fi mai accentuat în cazul nuanțelor calde în funcție de reflexul și culorea naturală. Pe cealaltă parte în cazul culorilor reci se neutralizează pigmentul inițial ca să obțineți culoarea dorită.

De exemplu: aveți ca bază o culoare naturală pe treaptă de 4 cu reflex roșcat-portocaliu. Alegeți culoarea 6/1 cu oxidant de 20 volum. Rezultatul obținut va fi culoarea 6/0 pentru că reflexul cenușiu a neutralizat reflexele inițiale ale părului. 

 

7033

S-ar putea sa-ti placa